KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

  1. Veri Sorumlusu, Kişisel Veri Kategorileri Ve Toplanma Yöntemleri

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 sayılı KVKK”) uyarınca; müşteri işlem, finans, işlem güvenliği ve tarafımıza ilettiğiniz mesaj şeklindeki kişisel verileriniz tarafınızdan; elektronik ortamda yazılı veri aktarım yolu ile otomatik yollarla toplanmakta ve veri sorumlusu olarak Alix Avien Sanayi Tic. Anonim Şirketi (“Şirket”) tarafımızca, detayları aşağıda açıklanan kapsamda işlenmektedir.

  1. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları ve Hukuki Sebebi

Tarafımızca toplanan kişisel verileriniz aşağıdaki amaçlara ve hukuki sebeplere bağlı olarak işlenmektedir.

Veri İşleme Amacı

Veri Kategorisi

Hukuki Sebep

Faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi

İşlem Güvenliği

6698 sayılı KVKK m.5/2-a

Kanunlarda açıkça öngörülmesi.

6698 sayılı KVKK m.5/2-ç

Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması.

Bilgi güvenliği süreçlerinin yürütülmesi

İşlem Güvenliği

Saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi

Müşteri İşlem, Finans, İşlem Güvenliği, Tarafımıza İlettiğiniz Mesaj

Finans süreçlerinin yürütülmesi

Müşteri İşlem, Finans, Tarafımıza İlettiğiniz Mesaj

6698 sayılı KVKK m.5/2-c

Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması.

  1. Kişisel Verilerin Aktarımı

Kişisel verileriniz aşağıdaki şartlar dâhilinde üçüncü kişilere artırılabilmektedir;

Aktarımın Hukuki Sebebi

Aktarımın Amacı

Aktarım Yapılan Taraf

6698 sayılı KVKK m.8/2-a

İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

Bilgi güvenliği süreçlerinin yürütülmesi için gerekli bilgilerin iş ortaklarımıza aktarılması

İş Ortakları

6698 sayılı KVKK m.8/2-a

Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

Faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi

Yetkili Kamu Kurumları

  1. Başvuru Usul ve Esasları

İlgili kişi olarak, 6698 Sayılı KVKK’nın 11. maddesinde yer alan haklarınıza ilişkin taleplerinizi www.alixavien.com.tr web sayfamızdan temin edebileceğiniz Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Başvuru Formu’nu doldurarak veya Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ ile öngörülen asgari koşulları sağlayan başvurunuz ile aşağıdaki yöntemlerle tarafımıza iletebilirsiniz. Yapacağınız başvuruyu Şirket olarak, talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içerisinde ücretsiz olarak sonuçlandıracağız. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Şirket tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır.

Başvuru Yolu

Başvuru Adresi

KEP ile ileteceğiniz elektronik ileti

[email protected]

Sistemimizde kayıtlı e-posta adresinizle veya güvenli elektronik imzalı, mobil imzalı olarak ileteceğiniz ileti

****[AES1] 

Yazılı olarak şahsen veya noter kanalı ile ileteceğiniz başvuru

Gazitepe Mah.Aybar Sokak No:7 Silivri/İstanbul


 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için KVKK sözleşmesini inceleyebilirsiniz.