Kış Mevsimine Yakışacak Ojeler Alix Avien Paris'te!

Kış Mevsimine Yakışacak Ojeler Alix Avien Paris'te!

Kış Mevsimine Uygun Alix Avien Paris Ojeler

Mevsimlerle birlikte renk değişimlerinde birlikte gelmektedir. Sonbahar ya da kış aylarında daha toprak tonlarına dönerken, kış aylarında ise farklı renkler seçilmektedir. Mevsimlerin etkisi aslında doğanın sunduğu bir yaşam formudur. Ağaçların değişimi, hava yapısının gri bir renge bürünmesi gibi nedenlerimiz bulunur. Alix Avien Paris ise senin için bu noktada en uygun oje renklerini sunar. Tırnakların, estetik görüntünün bir kaynağı olarak önemli bir alana sahiptir. Bu kış güven alanından uzaklaşmaya ve farklı tonlar denemeye ne dersin? Senin için hazırladığımız kışlık oje renklerimiz ile karşındayız!

Kış Mevsimi Renkleri

Alix Avien oje renkleri içerisinde belirli bir rengi mevsimlere bağlamak yerine her rengi sunuyoruz. Kış mevsimi genel bilinenle birlikte kırmızı rengin temelini oluşturur. Beyazlıklar içerisinde pürüzsüz sürülmüş bir kırmızı oje ile farkınızı yaratabilirsiniz. Kırmızı oje serimiz ile yılbaşı ruhuna da uygun bir renk seçimi yapabilirsiniz.

Toprak tonlarından çıkılan kış ayları içerisinde lacivert, kızıl ve bordo gibi renklere geçiş başlar. Canlı yapıyı yavaş yavaş sunan bu renkler ile farklı kombinler yapabilir ve senin için en uygun olan rengi bulabilirsin. Her tona uygun Alix Avien oje renkleri ile büyülü dünyamıza seni de bekliyoruz.

Kışın Sade Hali: Nude

Kurtarıcı parça olarak bilinen bazı kıyafetler bulunur. Bu kıyafetler her duruma uygun olarak kullanılabilir ve günü kurtarır. Aynı şekilde kış ojesi alanında da böyle renkler bulunmaktadır. Sade yapısı sayesinde her kıyafetle uyum sağlayan nude renkler, kış aylarında da popüler hale geldi. Ten renginin bir ton koyusunu seçerek hem tırnaklarını bakımlı gösterebilir hem de sade bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kışlık oje denildiğinde daha sıcak renkler tercih edilse de sade görünüm için nude oje tercihini her zaman yapabilirsin. Her kıyafet ile uyum gösteren bu renk üzerine ekleyeceğin pırıltılar ile şık bir davete katılabilirsin.

Pastel Ton Sevenler İçin Mat Ojeler

Kış ojesi denildiğinde birçok farklı renk skalası ile karşılaşabilirsin. Bu noktada kendi tercihini yapmak ve yeni tarzlar denemek istiyorsan, mat renk ojelerimizi denemelisin. Bir ojeyi mat renk olarak alabileceğin gibi matlaştırıcı kullanımı da yapabilirsin.

Kış aylarında yaptıracağın manikür için mat oje tercihi yapabilirsin. Sana bu konuda verebileceğimiz en temel püf noktası ise tırnaklarının pürüzsüz olmasıdır. Törpünün sünger kısmı ile tırnak yüzeyini pürüzsüzleştirmelisin. Bu sayede ojen daha iyi görünecektir.

Alix Avien Kış Ojeleri

Alix Avien oje ve birçok farklı ürün ile sana en iyi bakımları sunuyor. Ten rengine uyacak en iyi ojeyi bulabilir ve en iyi tonları kullanabilirsin. Kış tonlarından vazgeçmek istemiyorsan, kırmızı ve bordo renkleri tercih edebilirsin. İkonik bir renk olan kırmızının hangi tonunu seçeceğinde önemli. Uzun tırnaklarda oldukça güzel görünen kırmızı ojeyi her kombin ile kullanabilirsin.

Kış mevsiminin sadeliğini canlandıracak bordo rengi seçebilir ve tırnaklarına istediğin güzelliği katabilirsin. Kış ojesi içerisinde sıklıkla yer alan bordo rengi farklı şekillerde de kullanabilirsin. French manikür ile tırnaklarının sadeliğine kırmızı tonlarını kullanabilirsin.

Oje alanında renkleri karıştırabilir ve kış mevsiminin ruhunu tırnaklarında kullanabilirsin. Bakımlı tırnaklar ve doğru renk seçimleri ile tüm dikkatleri üzerine çekebilirsin. Pürüzsüz bir sürüş ve doğru renk karışımları ile tırnaklarını en iyi haline getirebilirsin. Ancak her zaman önceliğin bakımlı bir tırnak olmalıdır. Manikürü ihmal etmemelisin!

Alix Avien Paris olarak sana makyajın ve bakımın en iyilerini sunuyoruz. Her yerde ışıldamak ve dikkatleri üzerine çekmek adına bizi ojelerimizi deneyebilirsin!

 

 

 

Etiketler: Dudak kalemi, Alix Avien oje, kışlık oje, kış ojesi, oje
Temmuz 25, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR